Beyköy Polis Abla İlkokulu
BEYKÖY MAH. ATATÜRK CAD. BEYKÖY POLIS ABLA ILKOKULU BLOK NO: 9 KÖŞK / AYDIN

VİZYON

Polis Abla İlkokulu olarak vizyonumuz; Biz Okulumuzda; Her bireyin kendi yeteneklerini ortaya koyabileceği,dünyadaki teknolojik gelişmelerden ve bilgi birikiminden yararlanabileceği,“HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK” düşüncesiyle hareket edeceği,kendi özgür iradesiyle duygu ve düşüncelerini açık yüreklilikle söyleyebileceği çağdaş ve demokratik bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak istiyoruz.

MİSYON

Polis Abla İlkokulu olarak misyonumuz; Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen koşullara sahip, toplumun değerlerini kişiliğinde özümsemiş,geçmişini bilen, geleceğini şekillendirme kudretine sahip,teknolojiyi kullanabilen,üretken bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

GİRİŞ :08.50 ÇIKIŞ:14.45

Aydın İl merkezine 15 km. uzaklıkta, Köşk ilçe merkezine 4 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aydın Denizli karayolu üzerinde, Aydın ilinin 15 km. doğu istikametinde yer almaktadır.